Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ibp Company Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software program legislativ colectie legi Lexo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lexo este un program de calculator cu întreaga legislaţie a României, conţinând actele normative publicate în Monitorul Oficial al României, parţile I, I bis şi la cerere VI (achiziţii publice) din anul 1950 pană în prezent. Actele normative sunt prezentate în forma celor publicate în Monitorul Oficial al României. Programul este înregistrat în SEAP ( Sistemul Electronic de Achizitii Publice ).

De ce vă recomandăm Lexo ? Există pe piaţă multe posibilităţi de a accesa legislaţia României, dar sub forma în care ea este prezentă în Lexo este cel mai usor să ajungeţi rapid la ceea ce vă interesează. Căutarea unui act legislativ se poate face după:
• cuvinte cheie, diferite problematici implicite (domeniu, starea actului normativ, emitent, etc...),
• număr sau interval de numere ale unui act sau Monitor Oficial, data de apariţie a unui act.
Se pot consulta diferite modele orientative de contracte, lista codurilor CAEN, CPSA, Codurile: vamal, comercial, civil, muncii, familiei, silvic, etc.
Pentru actele care au suferit mai multe modificări s-a creat actul compus (toate modificările legii cumulate într-un singur act). De asemenea se pot accesa imediat actele normative care sunt în relaţie cu actul normativ vizualizat.
Programul se poate instala pe oricâte calculatoare în acelasi preţ (licenţă multipost în orice configuraţie: retea de calculatoare sau staţii independente )

Preţul programului Lexo 500 LEI.
Preţul abonamentului de actualizare* 83 LEI / luna.
Din Gura in Gura